Έργο “ΒΙΟΚΛΙΝΕΣ” : Θέση εργασίας

Η εταιρία GCOMM Communication & Marketing Χρήστος Γενιστεφτσής αναζητά Οικονομολόγο για την υποστήριξη του έργου «Εφαρμογή on-farm πιλοτικών βιολογικών συστημάτων πλήρους κλίμακας για τον περιορισμό της σημειακής ρύπανσης των υδάτινων πόρων της Ελλάδας με γεωργικά φάρμακα» με κωδικό «Μ16ΣΥΝ2-00397» ως μέλος της Επιχειρησιακής Ομάδας «ΒΙΟΚΛΙΝΕΣ»., στο πλαίσιο της αρ. πρωτ. 895-03/05/2023 (ΕΥΔ ΠΑΑ) Δεύτερης (2ης) Τροποποίησης της αρ. πρωτ. 5574/05.12.2022 Απόφασης ένταξης πράξεων στη Δράση 2 των Υπομέτρων 16.1 – 16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας» εθνικής και διακρατικής εμβέλειας και 16.1 – 16.5 «Συνεργασία για περιβαλλοντικά έργα περιβαλλοντικές πρακτικές και δράσεις για την κλιματική αλλαγή» περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020».
Αρμοδιότητες:
Συντονισμός των δράσεων διάχυσης και δημοσιότητας του έργου καθώς και βελτιστοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ ερευνητικών φορέων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα  (ΕΕ3). 
 
Απαραίτητες προϋποθέσεις: 
Αναγνωρισμένο πτυχίο Οικονομολόγου 
Εμπειρία από 2-5 έτη (διαχείριση και παρακολούθηση έργων, διαχείριση συμβάσεων, οργάνωση, διοίκηση και διαχείριση ομάδων εργασίας, προγραμματισμός, έλεγχος και τεκμηρίωση παραδοτέων) 
Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας 
Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ 
 
Μπορείτε να στείλετε το CV σας, στη διεύθυνση: info@gcomm.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *